Welkom bij EKG Kozijnen en Geveltechniek.

EKG kozijnen en Geveltechniek is voor Kunststof ramen en deuren, kozijnen en kunststof gevel- en dakrand bekleding en aanverwante producten het juiste adres.

Professionele leveren en montage met al meer dan 25 jaar ervaring van kunststof kozijnen, deuren, serre's, schuifpuien voor particulieren of bedrijven, of het nou gaat voor nieuwbouw of renovatie. Wij leveren oa. kunststof deuren, kozijnen, ramen en schuifpuien vervaardigd van de merken Brugmann, Kömmerling K-vision en Thyssen Inoutic profiel systeem. Keralit kunststof gevel-bekleding en dakrandafwerking. Maar ook aluminium terrasoverkappingen, rolluiken en roldeuren en alle soorten buitenzonweringen, alle producten wordt vakkundig geplaatst door vakmensen.

Onze eigen montagedienst zorgt voor vakkundig montage en service van kunststof deuren, kozijnen, dakkapellen, serres, overkappingen en carports. Alle werkzaamheden uitgevoerd door één bedrijf. Uiteraard wordt alles mooi afgewerkt en gezorgd dat u jaren lang plezier beleeft van uw aankoop. ook vrijblijvende prijsopgaaf voor keralit kunststof gevel (schroten) en dakrand, boei en windveren bekleding.

Ook hebben wij op gebied van zonwering en rolluiken de nodige knowhow en ervaring in het monteren van Zonneschermen, Screens, Markiezen, Serre/veranda Zonwering, Rolluiken, Roldeuren, elektrische accessoires voor Zonwering en Rolluiken.

Op onze website proberen wij u volledig te informeren met de juiste informatie die van onze producten verkrijgbaar zijn, natuurlijk kun u bij ons een geheel gratis en vrijblijvend, persoonlijk advies te ontvangen bij u thuis, van al door ons geleverde producten.
  • Kozijnen - Gevelbekleding - Rolluiken - Zonweringen
  • Kunststof kozijnen, ramen en deuren en gevelbekleding
  • Kunststof kozijnen getoogd locatie montage te rhenen
  • Renovatie keralit kunststof gevelbekleding en dakrand afwerking
  • complete renovatie kunststof kozijnen en keralit kunststof gevelbekledingmontage
  • kunststof voordeuren bieden geluidswering en Warmte en kou isolatie
  • Renovatie kunststof kozijnen en keralit gevelbekleding
  • Kunststof kozijnen keralit gevelbekleding dakkapel
  • maatwerk Screens met elektrische bediening
  • Heroal Rolluiken verhogen uw wooncomfort, privacy en veiligheid

Actie !!!

Rolluik of Screen standaard elektrischbediend,
voor de prijs van een handbediening.

Rolluiken en Screens draadloos bediening inclusief handzender meerprijs 90,- per stuk.

NU aanbieding inzethorren !!!

Bij aanschaf van kunststof kozijnen,
leveren wij gratis. de inzethorren...
Voor alle draai/kiep ramen t.b.v. bad- en slaapkamer(s).