ERVOLUX Zonweringen en Rolluiken

sitemap hier

Stanza of Piazza Terrasoverkapping
Beschermd genieten van uw terras of tuin met een terrasoverkapping.

Net geen hoog zomer of net iets te fris? Met een Stanza of Piazza terrasoverkappingen kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin.

‘s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente of nazomeravond. Mocht u het prachtige voor of najaar in uw tuin niet willen missen, deze terras-overkappingen biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin. De solide constructies van een Stanza of Piazza terrasoverkappingen, uit uiterste duurzame materialen, verzekerd u van een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke comfort waar u jaren lang plezier van zult hebben.

Om het comfort compleet te maken kunt u kiezen voor een serre / veranda zonwering die geschikt zijn voor montage aan de bovenzijde op de terrasoverkapping.

Uitvoeringen:

Stanza terrasoverkapping, wordt op maat geproduceerd en kan met een maximale breedte van 7 meter en maximale diepte/uitval van 3,5 meter. Verkrijgbaar in RAL 9001 gebroken wit, Sepia bruin structuurlak, antraciet grijs structuurlak. De afdekking bestaat uit een lichtdoorlatendeUV-bestendige polycarbonaat.

Piazza terrasoverkapping, kunnen op maat worden geproduceerd en naar wens in RAL 9010 (wit), RAL 9001 (crèmewit) en RAL 7016 (antraciet structuurlak) worden uitgevoerd met een perfect aansluitende afdekking van polycarbonaat of gelaagd glas, om de over­kapping perfect passend te maken bij uw woning. De variabele hoek zorgt voor een brede toe-pasbaarheid. De verschillende sierlijsten aan de voorzijde geven u de mogelijkheid om de terrasoverkapping een ander uiterlijk te geven.

doorsnee piazza veranda dak

piazza veranda dak gootprofiel

piazza terrasoverkapping liggers

piazza veranda terrasoverkapping antraciet ral 7016

De basis voordelen op een rijtje:

Terrasoverkapping

Onderaanzicht verandadak

 solidscreens (ritsscreens) veranda

Klik hier onder om de PDF te downloaden:
Brochure Heroal Rolluiken en Somfy besturingen.

Brochure Stanza terrasoverkapping  Brochure Piazza terrasoverkapping