ERVOLUX Zonweringen en Rolluiken

sitemap hier

Serre / veranda zonweringen...
Ook bij zonneschijn van uw serre of terrasoverkapping genieten.

Specifieke toepassing voor een serre of terrasoverkapping is natuurlijk een summelight verandazonwering.

Omdat serres, veranda's of terras-overkapping in de zomer het effect doen ontstaan van een broeikas, is een verandazonwering de ideale oplossing. Een aangename temperatuur en geen last van zonnestralen die u het zicht belemmeren? De Summerlight is de oplossing! Deze verandazonwering wordt bovenop uw serre geplaatst, waardoor een prachtig harmonieus geheel wordt gevormd.
De schoonheid en functionaliteit van uw serre komt met de Summerlight optimaal tot zijn recht.De Summerlight veranda-zonwering kan in neergelaten toestand blijven, zonder dat de weersomstandigheden veel invloed op profiel en doek hebben...

Summerlight Verandazonwering.

Via geleiders glijdt het door u gekozen doek vanuit een stijlvol gevormde kast over het dak van uw serre. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl een plezierige hoeveelheid licht wordt doorgelaten. Wanneer u kiest voor de Summerlight, kiest u voor puur genieten van de bijzondere sfeer in uw serre, onder alle omstandigheden. De Summerlight kan uit één stuk gemaakt worden tot een breedte van 6 meter en een uitval van 4 meter. Voor grotere oppervlakten kunnen meerdere systemen probleemloos aan elkaar gekoppeld worden.

Acryldoek of zonfilterende glasvezeldoek houd de zon uitstekend buiten

Omdat in de zomer de zon de temperaturen in een serre of onder een terrasoverkapping aardig kan doen oplopen, houdt het doek de zon en de warmte buiten, waardoor met zonwering of glasvezel doek het in een serre of onder een terrasoverkapping aangenaam koel blijft. Glasvezel doek filtert het zonlicht waardoor zo'n 80% tot 85% van de warmte en licht van de zon wordt buitengehouden, bij standaard zonweringdoek is dit 99%. Ook mede dat er ruimte tussen zonwering of glasvezel doek en dak aanwezig is.

Klik hier onder om de PDF te downloaden:
Brochure Summerlight en Somfy besturingen.

Summerlight serre zonwering Summerlight verso zonwering Brochure Tibelly Acryl Zonweringdoek Somfy elektrische bediening

 

Serredak zonwering summerlight

Voor optimaal genieten...

van uw Serre of Terras!

 

Zonweringsdoeken zijn er bijna uit onbeperkte keuze, effen doeken of een streep-motieven. Het weefsel is van een duurzame, zware kwaliteit, vochtbestendig, keuze uit honderden dessins.

Glasvezeldoek, wordt geweven uit draden van glasvezel en is open van structuur, waarbij de zonreflecterende werking van het doek de warmte wordt gefilterd, maar toch licht wordt doorgelaten. Hierdoor komt er een sfeervolle lichtval in een serre, waarbij het zicht naar buiten blijft.

Soltis zonweringdoek summerlight

Kenmerken doeken:

Tibelly Acryl Zonweringdoek 

De techniek is dat een veranda zon- wering net als een bij een screens, het doek tussen geleiders loopt. Maar maar daar houdt de vergelijking dan ook bij op, want een veranda zonwering kan horizontaal worden geplaatst. Tijdens de werking met het op en neer gaan van een verandazonwering, wordt het doek altijd optimaal strak gehouden door-middel van trekveren, deze zijn onzichtbaar verwerkt in de onderlijst. Het materiaal zoals cassette, geleiders en onderlijst zijn uitgevoerd in hoog-waardig aluminium, waardoor een lange levensduur en natuurlijk gebruikersplezier wordt gegarandeerd.

De Bediening van een veranda-zonwering wordt door zijn constructie en omvang alleen uitgevoerd door elektrisch bediening, hiermee wordt de mogelijkheden nog verder uitgebreid met een zon & wind automaat. Hiermee zal de verandazonwering volledig automatisch worden neergelaten en opgehaald zonder dat er naar om hoeft worden gekeken.

bedieningen:

Draadloze bediening zonweringen

Somfy elektrisch bediening zonwering