Meer comfort in huis met rolluiken.

Rolluiken kunnen meer dan alleen op en neer. Rolluiken bieden veiligheid, comfort en verhogen uw welzijn in uw eigen huis.

Rolluiken verhogen uw wooncomfort, privacy en veiligheid. Ze weren zon, licht, warmte, kou, geluid, inkijk en inbrekers. Bovendien kunnen rolluiken vrijwel probleemloos worden aangebracht bij renovatie, bestaande bouw en nieuwbouw. U regelt eenvoudig de hoeveelheid binnenvallend licht, zonnewarmte en frisse lucht. Zo stemt u sfeer, binnenklimaat en privacy exact af op uw eigen wensen. Rolluiken werken, afhankelijk van type, uitvoering en wijze van aanbrengen, geluidswerend en inbraak vertragend. Door toegepaste materiaalsoorten, zoals aluminium en de van borstel of rubber voorziene rolluik geleidingsprofielen, functioneren rolluiken vrijwel geruisloos.

rolluiken Binnenhof 3911 NP Rhenen

Bediening rolluiken.
Bij de bediening van rolluiken is de ontwikkeling in de loop der jaren erg snel gegaan. Nog steeds zijn roluiken te bedienen met een traditionele bandopwinder. Echter, ter verhoging van het comfort is de elektrische bediening bijna niet meer weg te denken. Elektrische bediening via muurschakelaar en afstandbediening zijn steeds meer gemeengoed aan het worden. Vandaag de dag kan men de rolluiken ook op afstand bedienen via tablet of smartphone. Dit is gemakkelijk wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent.

Solar is de nieuwste innovaties van rolluikbesturing.
Solar rolluiken werken volledig op zonne-energie. en zijn hierdoor niet alleen erg effectief tegen warmte en zonlicht, maar ook ontzettend duurzaam. Ook zijn ze helemaal draadloos, U kunt ze bedienen zonder dat daar bedrading of stroom bij te pas komt. Ze zijn voorzien van een accu en aan de voorkant van de rolluikkast is een zonnepaneel bevestigd. Deze zorgt ervoor dat de accu altijd opgeladen blijft.
asa rolluikmotor amerongen somfy rolluikmotor amerongenSolar rolluiken

rolluiken Boomvalk 3905 RJ Veenendaal

Energie-efficiƫntie en inbraakbeveiliging met rolluiken.
Ramen en deuren behoren tot de meest gevoelige onderdelen van een huis, of het nu gaat om veiligheid of energie-efficiƫntie. Met een rolluik op het raam of de deur regel je niet alleen het binnenvallende daglicht en verander je zo de gewenste sfeer in je kamers. Ze hebben ook een directe invloed op de temperatuur binnen. In de zomer wordt de warmte buiten gehouden als de rolluiken gesloten zijn, wat kosten bespaart voor ventilatoren of airconditioning. In de winter daarentegen ben je blij met de binnenkomende zonnestralen, aangezien de verwarming minder of idealiter helemaal niet gebruikt kan worden. Met rolluiken geassembleerd uit materialen van Alulux of Heroal, bieden het u extra bescherming en verhoogde inbraakbeveiliging.

rolluiken Binnenhof 3911 NP Rhenen
Zon- en lichtregulering.
Met rolluiken kunt u zelf bepalen hoeveel licht u wenst binnen te laten. Met de juiste besturing kunt u dit tegenwoordig zelfs op afstand regelen, ook wanneer u zelf niet thuis bent. Doe op een zonnige dag de rolluiken dicht en de warmte blijft buiten, waardoor u zich in een aangenamere en koelere omgeving beter voelt en u beter functioneert.