ERVOLUZ Zonweringen en Rolluiken

sitemap hier

Heroal aluminium roldeuren.

kunststof gevelafwerkng met Keralit Gevelbekleding keralit bekleden windveren keralit afwerking dakrandpanelen keralit montage kunststof schrootpanelen.

Duurzaamheid en efficiënt!!! Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren?

Vanwege het oprolsysteem is een zeer geringe vrije inbouwdiepte vereist, en ook de minimale vrije bovenruimte van 300 mm is erg klein. De maatvoering in hoogte kan variëren van 1 tot maar liefst 4 meter. Roldeuren zijn geheel van aluminium en daardoor roestvrij, licht en duurzaam. De 20 mm dikke lamellen maken dat de roldeur een hoge inbraak-werendheid en ook redelijke isolerend is. De Heroal roldeur is verkrijgbaar in zes standaard- en acht speciale kleuren. Bovendien kan de roldeur naargelang de uitvoering in alle RAL- en decorfoliekleuren geleverd worden.

Roldeuren vormen een uitstekende afsluiting van bijvoorbeeld voor garagedeur of berging, waar ruimte voor een kantel of een sectionaaldeur en een gewone deur ontbreekt. Maar ook als deur voor een bedrijfshal of loods zijn roldeuren uitermate geschikt voor afsluiting. Dat geeft al direct aan dat de roldeur slechts voor enkele specifieke toepassingen gebruikt wordt. De opmaat vervaardigde aluminium roldeur van Heroal is montagevriendelijk en tevens geschikt voor de inbouw achteraf. De hoge productkwaliteit staat zowel voor de beveiliging tegen inbraak als voor een langdurige mooie optiek. Door de vele optionele uitrustingen kunnen Heroal roldeuren aangepast worden aan de individuele behoefte van elke klant. Open montage of montage in een kast, de roldeur van Heroal biedt voor elke bouwkundige omstandigheid de optimale inbouwwijze

Heroal gesloten roldeurkast 

Techniek van heroal roldeuren bestaande uit lamellen welke in een bak oprollen, Fungeert als een rolluik maar dan groter. De lamellen rollen op in de bak waardoor u geen hele plafond installatie in uw garage heeft. Roldeuren worden op een uiterst eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier bediend, uiteraard standaard elektrisch. de lamellen ook wel pantser genoemd loopt op en neer in geleiders. De roldeuren worden voorzien van robuuste aluminium geleiders, die bekleed zijn met tochtborstels en speciale kunststof strippen om de lamellen te beschermen tegen krassen. De breedte van de looprails is ca. 93 mm. Standaard worden de lamellen gearrenteerd, dat betekent door plaatsing van kunststof zijkappen op de lamellen, het heen en weer schuiven van de lamellen wordt voorkomen. Hierdoor zal het pantser dan ook volledig recht op en neer door de geleiders bewegen.

Klik hier onder om de PDF te downloaden:
Brochure Heroal Roldeuren en Somfy besturingen.

Brochure Heroal Rolluiken Brochure Somfy rolluik bediening

De Bediening van roldeuren zijn standaard elektrisch bediend, en ook hebben roldeuren een mogelijkheid voor een afrolbeveiliging. Natuurlijk zijn er de opties voor afstand-bediening en aan de buitenzijde een sleutelschakelaar in of op de muur. Ook kan er een de mogelijkheid worden toegepast voor een onder-dorpelbeveiliging (meerprijs), hiermee stopt de roldeur indien dat er een opstakel onder de deur is.
bedieningen:

Draadloos mini handzender roldeur

 

Heroal High Quallity  Somfy elektrische rolluiken