ERVOLUX Zonweringen en Rolluiken

sitemap hier

Markiezen...
Ambachtelijk en een klassiek uitstraling met modern comfort voor aangenaam klimaat.

Markiezen worden steeds populairder in het Nederlandse straatbeeld. Niet zo vreemd, eigenlijk. Want ze geven uw huis of bedrijf stijl en allure, de zonwering met een stijlvolle, romantische uitstraling dat is de markies.

De klassieke uitstraling spreekt veel mensen aan en doet denken aan de (goede) tijden van weleer. Naast een heuse verrijking voor de gevel, zijn markiezen ook nog eens een perfecte zonwering, waarbij hinderlijke zij-inval van zonlicht tot het verleden behoort! Markiezen worden nog steeds op ambachtelijke wijze vervaardigd, natuurlijk uit moderne, duurzame materialen. Er kan gekozen worden voor het onderhoudsvrije aluminium of uit de beste soorten hout.

Materialen van het frame van markiezen zijn leverbaar uit twee soorten materialen, hout en aluminium. Aluminium markiezen hebben het voordeel dat ze meer gewicht kunnen dragen, hierbij is het mogelijk dat er breedtes van zes meter mogelijk is. Standaard zijn aluminium frames technisch zilver (aluminium kleur), maar kunnen ook op iedere gewenste ral kleur worden geleverd. Houten markiezen voldoen evenals aluminium, volledig aan de gestelde eisen. Al is het wel zo dat houten markiezen meer onderhoud eisen als aluminium, hout is echter wel een natuurproduct. Natuurlijk heeft een markies met een houten frame en ombouw, de klassieke romantische uitstraling aan de gevel.

Zonweringdoeken zijn er bijna uit onbeperkte keuze, effen doeken of een streepmotieven. Het weefsel is van een duurzame, zware kwaliteit, vochtbestendig, keuze uit honderden dessins.

Kenmerken doeken:

Klik hier onder om de PDF te downloaden: Brochure Somfy besturingen zonweringen. Brochure Tibelly acryl zonweringdoek.

  Brochure Tibelly Acryl Zonweringdoek Tibelly Uni zonweringdoek Somfy elektrische bediening

 

De Tibelly doekcollectie...

Tibelly Acryl Zonweringdoek

Ruime keuze uit ca. 100..

doekkleuren.

  

Standaard aluminium en houten markiezen 

Swela zonweringdoek

De Materialen van een markies zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium of houten frame en roestvrij staal, waardoor een zeer lange levensduur en veel gebruikplezier gegarandeerd wordt. Het frame van de markiezen zijn ook diverse Ral kleuren leverbaar zijn, standaard worden markiezen geleverd in wit (Ral-9010) of crème/wit (Ral-9001).
De bediening van de markiezen is standaard handbediend met een optrek koord, maar ook mogelijk kan worden uitgevoerd door elektrisch bediening, hiermee wordt de mogelijkheden nog verder uitgebreid met een zon- / windautomaat. Hiermee zal de markiezen volledig automatisch worden neergelaten en opgehaald zonder dat er naar om hoeft worden gekeken. Markiezen van grote omvang wordt aangeraden om deze elektrisch te bedienen.

bedieningen:

Draadloze bediening zonweringen

somfy elektrisch zonwering bediening  ASA zonwering motoren

elektrische markiezen

elektrische bediende houten markies